Mennyei Vendégváró recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A főtt tojásokat, az uborkát, a sonkát és a paprikát feldaraboljuk, és egy tálba félre tesszük. A tojást a tejföllel, sóval, borssal és egy kevés majonézzel kikeverjük úgy, hogy ne legyen nagyok híg állagú. A húsleves kockát 2-3 dl vízben felforraljuk, és kihűlés közben hozzákeverjük a zselatint. Ha már kihűlt, hozzákeverjük a tojásos, majonézes masszát, majd a félretett felaprított hozzávalókat is.
Egy őzgerinc formát kibélelünk fóliával és beleöntjük az egészet. Hűtőbe tesszük és 3-4 óra múlva fogyasszuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

