Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kolbásszal töltött karaj recept

Kolbásszal töltött karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • karaj egyben
    • kolbász
    • bors
    • olaj

    Elkészítése:

    A karajt jól mossuk át, éles késsel a közepét vágjuk be.

    A kolbászról húzzuk le a bőrét és, hogy jól be tudjuk a karajba tölteni, előtte én fagyasztóba szoktam, tenni. Elég fél órára, majd beletesszük a karaj nyílásába. Sózzuk, borsozzuk, egyéb kedvenc fűszerekkel jól bedörzsöljük (én petrezselymet is szórtam rá).

    Egy jénai edénybe öntünk kevés vizet, beletesszük a karajt, amit jól meglocsolunk olajjal.

    Alufóliával szorosan lefedjük, majd 200 fokos sütőben kb 1,5-2 óráig puhítjuk. A végén levehetjük a fóliát hogy, megpiruljon kicsit a teteje.

    Ha elkészült, fontos, hogy pár óra elteltével szeleteljük, vagy másnap, mert akkor nem esnek szét a szeletek.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá