Hozzávalók:
Elkészítése:
A karajt jól mossuk át, éles késsel a közepét vágjuk be.
A kolbászról húzzuk le a bőrét és, hogy jól be tudjuk a karajba tölteni, előtte én fagyasztóba szoktam, tenni. Elég fél órára, majd beletesszük a karaj nyílásába. Sózzuk, borsozzuk, egyéb kedvenc fűszerekkel jól bedörzsöljük (én petrezselymet is szórtam rá).
Egy jénai edénybe öntünk kevés vizet, beletesszük a karajt, amit jól meglocsolunk olajjal.
Alufóliával szorosan lefedjük, majd 200 fokos sütőben kb 1,5-2 óráig puhítjuk. A végén levehetjük a fóliát hogy, megpiruljon kicsit a teteje.
Ha elkészült, fontos, hogy pár óra elteltével szeleteljük, vagy másnap, mert akkor nem esnek szét a szeletek.