Kaszinótojás franciasalátával recept
Hozzávalók:
Kaszinótojás:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 ek majonéz
- 1 tk mustár
- 1 marék metélőhagyma
- kb. 10 dkg apróra vágott füstölt, főtt sonka
- 1 dl tejföl
- 1 ek vaj
- só
- bors
Franciasaláta:
- 1 kg franciasaláta zöldségkeverék (mélyhűtött)
- majonéz (ízlés szerint)
- mustár (ízlés szerint)
- 1 kis doboz tejföl
- csipet só
- cukor
- fekete bors
- pici citromlé
- zöldségek a díszítéshez
Elkészítése:
Kaszinótojás készítése:
A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk és félbevágjuk. A sárgáját kiemeljük, tálba tesszük és villával összetörjük. Jól elkeverjük a többi hozzávalóval, majd visszatöltjük a tojásfehérjékbe.
Franciasaláta készítése:
A zöldségkeveréket puhára főzzük.
A többi hozzávalót ízlés szerint kikeverjük, majd a megfőtt, kihűlt zöldségkeverékre öntjük és jól összekeverjük.
Zöldségekkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


