Kaszinótojás franciasalátával recept

Hozzávalók:
Kaszinótojás:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek majonéz
- 1 tk mustár
- 1 marék metélőhagyma
- kb. 10 dkg apróra vágott füstölt, főtt sonka
- 1 dl tejföl
- 1 ek vaj
- só
- bors
Franciasaláta:
- 1 kg franciasaláta zöldségkeverék (mélyhűtött)
- majonéz (ízlés szerint)
- mustár (ízlés szerint)
- 1 kis doboz tejföl
- csipet só
- cukor
- fekete bors
- pici citromlé
- zöldségek a díszítéshez
Elkészítése:
Kaszinótojás készítése:
A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk és félbevágjuk. A sárgáját kiemeljük, tálba tesszük és villával összetörjük. Jól elkeverjük a többi hozzávalóval, majd visszatöltjük a tojásfehérjékbe.
Franciasaláta készítése:
A zöldségkeveréket puhára főzzük.
A többi hozzávalót ízlés szerint kikeverjük, majd a megfőtt, kihűlt zöldségkeverékre öntjük és jól összekeverjük.
Zöldségekkel díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »