Kaszinótojás recept

Hozzávalók:
- 12 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl majonéz
- 2 kk mustár
- 5 dkg vaj
- só
- fehérbors
- 1 tk citromlé
A díszítéshez:
- petrezselyemzöld
- paradicsom
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük, kihűlés után hosszában kettévágjuk, és kivesszük a sárgájukat.
Villával jól összetörjük, és sóval, borssal, mustárral és citromlével, no meg a vajjal sima krémmé keverjük. Végül 1 ek majonézzel dúsítjuk.
Habzsákba szedjük a krémet, amibe csillagcsövet tettünk, és megtöltjük a fehérjéket.
Összeillesztjük a tojásokat, és franciasaláta alapra helyezzük őket.
Majonézzel bevonjuk a tojásokat vékonyan, és krémet nyomunk a közepére kisebb csőből.
Petrezselyemmel és paradicsommal díszítjük.
Hűtőbe tesszük letakarva 2-3 órára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »