Kaszinótojás

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 12 db tojás
  • 2 dl majonéz
  • 2 kk mustár
  • 5 dkg vaj
  • fehérbors
  • 1 tk citromlé

A díszítéshez:

  • petrezselyemzöld
  • paradicsom

Elkészítése:

A tojásokat keményre főzzük, kihűlés után hosszában kettévágjuk, és kivesszük a sárgájukat.

Villával jól összetörjük, és sóval, borssal, mustárral és citromlével, no meg a vajjal sima krémmé keverjük. Végül 1 ek majonézzel dúsítjuk.

Habzsákba szedjük a krémet, amibe csillagcsövet tettünk, és megtöltjük a fehérjéket.

Összeillesztjük a tojásokat, és franciasaláta alapra helyezzük őket.

Majonézzel bevonjuk a tojásokat vékonyan, és krémet nyomunk a közepére kisebb csőből.

Petrezselyemmel és paradicsommal díszítjük.

Hűtőbe tesszük letakarva 2-3 órára.