Húsvéti töltött tojás recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 ek. liszt
- 1 dl tej
- 5 dkg vaj
- 1 tk. mustár
- só
- őrölt bors
- 1 ek. tejföl
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük. A vajat a tűzön megolvasztjuk,rászórjuk a lisztet,zsemleszínűre pirítjuk,felengedjük tejjel,majd langyosra hűtjük.
A tojások kalapját levágjuk,a sárgáját kivesszük,majd a kihűlt besamelhez hozzákeverjük. Ízesítjük borssal, sóval, mustárral jó krémesre kikeverjük.
Nyomózsákba tesszük és a tojásokat betöltjük, majd a kalapját rátesszük.
Borsot tettem a szemnek, répát a csőrének, a tojások tetejére paradicsomot.
Főtt sonkával fogyasztottuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

