Húsvéti töltött tojás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek. liszt
- 1 dl tej
- 5 dkg vaj
- 1 tk. mustár
- só
- őrölt bors
- 1 ek. tejföl
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük. A vajat a tűzön megolvasztjuk,rászórjuk a lisztet,zsemleszínűre pirítjuk,felengedjük tejjel,majd langyosra hűtjük.
A tojások kalapját levágjuk,a sárgáját kivesszük,majd a kihűlt besamelhez hozzákeverjük. Ízesítjük borssal, sóval, mustárral jó krémesre kikeverjük.
Nyomózsákba tesszük és a tojásokat betöltjük, majd a kalapját rátesszük.
Borsot tettem a szemnek, répát a csőrének, a tojások tetejére paradicsomot.
Főtt sonkával fogyasztottuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »