Húsvéti töltött tojás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek. liszt
- 1 dl tej
- 5 dkg vaj
- 1 tk. mustár
- só
- őrölt bors
- 1 ek. tejföl
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük. A vajat a tűzön megolvasztjuk,rászórjuk a lisztet,zsemleszínűre pirítjuk,felengedjük tejjel,majd langyosra hűtjük.
A tojások kalapját levágjuk,a sárgáját kivesszük,majd a kihűlt besamelhez hozzákeverjük. Ízesítjük borssal, sóval, mustárral jó krémesre kikeverjük.
Nyomózsákba tesszük és a tojásokat betöltjük, majd a kalapját rátesszük.
Borsot tettem a szemnek, répát a csőrének, a tojások tetejére paradicsomot.
Főtt sonkával fogyasztottuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »