Hidegtál recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
4 személyre:
- 2 kg burgonya
- 0,5 kg kolozsvári szalonna
- 10 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 fej hagyma
- 4 szem paradicsom
- 30 dkg sajt
- szárított chili
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, majd a tojásokat is megfőzzük.
Addig felkockázzuk a szalonnát, a hagymákat-paradicsomokat felkarikázzuk.
Ha megpuhult a burgonya akkor meghámozzuk és karikára vágjuk, a tojásokat is ha megfőtt meghámozzuk és karikára vágjuk.
A sajtot felszeleteljük.
Majd ha minden megvan akkor fogunk egy nagy tálat és elkezdjük a széléről körbe adagolni a tálba:
Először a burgonya, tojás, hagyma, szalonna, paradicsom, sajt.
A sajtot a végén a tetejére rakjuk díszítésnek is megfelel, majd szárított chili-vel megszórjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.