Hidegtál recept

Hozzávalók:
4 személyre:
- 2 kg burgonya
- 0,5 kg kolozsvári szalonna
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 fej hagyma
- 4 szem paradicsom
- 30 dkg sajt
- szárított chili
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, majd a tojásokat is megfőzzük.
Addig felkockázzuk a szalonnát, a hagymákat-paradicsomokat felkarikázzuk.
Ha megpuhult a burgonya akkor meghámozzuk és karikára vágjuk, a tojásokat is ha megfőtt meghámozzuk és karikára vágjuk.
A sajtot felszeleteljük.
Majd ha minden megvan akkor fogunk egy nagy tálat és elkezdjük a széléről körbe adagolni a tálba:
Először a burgonya, tojás, hagyma, szalonna, paradicsom, sajt.
A sajtot a végén a tetejére rakjuk díszítésnek is megfelel, majd szárított chili-vel megszórjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »