Hidegtál recept
Hozzávalók:
4 személyre:
- 2 kg burgonya
- 0,5 kg kolozsvári szalonna
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 fej hagyma
- 4 szem paradicsom
- 30 dkg sajt
- szárított chili
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, majd a tojásokat is megfőzzük.
Addig felkockázzuk a szalonnát, a hagymákat-paradicsomokat felkarikázzuk.
Ha megpuhult a burgonya akkor meghámozzuk és karikára vágjuk, a tojásokat is ha megfőtt meghámozzuk és karikára vágjuk.
A sajtot felszeleteljük.
Majd ha minden megvan akkor fogunk egy nagy tálat és elkezdjük a széléről körbe adagolni a tálba:
Először a burgonya, tojás, hagyma, szalonna, paradicsom, sajt.
A sajtot a végén a tetejére rakjuk díszítésnek is megfelel, majd szárított chili-vel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

