Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hidegtál recept

Hidegtál
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    4 személyre:

    • 2 kg burgonya
    • 0,5 kg kolozsvári szalonna
    • 10  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 fej hagyma
    • 4 szem paradicsom
    • 30 dkg sajt
    • szárított chili

    Elkészítése:
    A burgonyát héjában megfőzzük, majd a tojásokat is megfőzzük.
    Addig felkockázzuk a szalonnát, a hagymákat-paradicsomokat felkarikázzuk.
    Ha megpuhult a burgonya akkor meghámozzuk és karikára vágjuk, a tojásokat is ha megfőtt meghámozzuk és karikára vágjuk.
    A sajtot felszeleteljük.
    Majd ha minden megvan akkor fogunk egy nagy tálat és elkezdjük a széléről körbe adagolni a tálba:
    Először a burgonya, tojás, hagyma, szalonna, paradicsom, sajt.
    A sajtot a végén a tetejére rakjuk díszítésnek is megfelel, majd szárított chili-vel megszórjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá