Franciasaláta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 0,5 l tartármártás
- 15 dkg zöldborsó – megpárolva
- 15 dkg sárgarépa, megpucolva, felkockázva, megpárolva
- 15 dkg alma, megpucolva, felkockázva
- 15 dkg savanyú uborka, felkockázva
- 15 dkg burgonya, megpucolva, felkockázva, megpárolva
- só
- bors
Elkészítés: A franciasaláta titka, hogy ropognia kell, vagyis a sárgarépát és a zöldborsót semmi képpen ne pároljuk túl, és igyekezzünk a burgonyát sem túlfőzni. Egyébként csak annyi dolgunk van, hogy a párolt és nyers zöldségeket keverjük össze a tartármártással, és szükség szerint sózzunk, borsozzunk.
Az elkészült franciasalátát néhány órára tegyük be a hűtőbe, és hagyjuk, hogy összeérjenek az ízei.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.