Csabai karajos hidegtál recept

Hozzávalók 6 személyre:
- 4 adag majonézes saláta /francia,majonézes burgonya,orosz hússaláta…stb/
- 1 kg karaj csont nélkül
- 1 szál csabai csípős kolbász
- grill fűszer
- só
- étolaj
A díszítéshez:
- lolo saláta (díszítő saláta)
- kígyó uborka
- paradicsom
- lila hagyma
- paprika
- petrezselyem zöld
Elkészítése:
A karajt lehártyázzuk,befűszerezzük,hosszú vékony pengéjű késsel hosszában felszúrjuk és betöltjük a kolbásszal. Tepsibe tesszük,olajat és kevés vizet öntünk alá. Lefóliázva kb 50 percig sütjük. Levesszük a fóliát és 15-20 percre visszatesszük, míg szép színt kap. Hagyjuk kihűlni. Szeletelő géppel vagy késsel vékonyan felszeleteljük.
Egy tálra vagy tálcára a salátából dombot formázunk és erre szép sorban félig takarásban felrakjuk a karajszeleteket.
A zöldségekkel ízlésünk szerint feldíszítjük a tálat.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »