Csabai karajos hidegtál recept

Hozzávalók 6 személyre:
- 4 adag majonézes saláta /francia,majonézes burgonya,orosz hússaláta…stb/
- 1 kg karaj csont nélkül
- 1 szál csabai csípős kolbász
- grill fűszer
- só
- étolaj
A díszítéshez:
- lolo saláta (díszítő saláta)
- kígyó uborka
- paradicsom
- lila hagyma
- paprika
- petrezselyem zöld
Elkészítése:
A karajt lehártyázzuk,befűszerezzük,hosszú vékony pengéjű késsel hosszában felszúrjuk és betöltjük a kolbásszal. Tepsibe tesszük,olajat és kevés vizet öntünk alá. Lefóliázva kb 50 percig sütjük. Levesszük a fóliát és 15-20 percre visszatesszük, míg szép színt kap. Hagyjuk kihűlni. Szeletelő géppel vagy késsel vékonyan felszeleteljük.
Egy tálra vagy tálcára a salátából dombot formázunk és erre szép sorban félig takarásban felrakjuk a karajszeleteket.
A zöldségekkel ízlésünk szerint feldíszítjük a tálat.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »