Bajor burgonyasaláta recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kávéskanál só
- 30 dkg majonéz
- 2 dl tejföl
- 1 csomag Knorr Rafinéria tepsis kolbászos burgonya
- bors ízlés szerint
- 30 dkg juhbeles virsli
- 4 közepes újhagyma
- 3 ek tejföl
- 1 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 közepes piros kaliforniai paprika
- 1 csokor petrezselyem
Elkészítése:
Burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk és felszeleteljük. A virslit és a tojást megfőzzük és felkarikázzuk a hagymával együtt.
A tejfölt a majonézzel és a knorros keverékkel összekeverjük, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Hozzáadjuk a felszeletelt alapanyagokat és óvatosan összekeverjük.
Egy tálba halmozzuk.Tetejére húzunk egy réteg tejfölt, és elkészítjük rá a kakast. 2 szelet főtt tojás a teste és a feje, 1 db egész bors a szeme, paprikából kivágjuk a lábait, a szárnyát, a csőrét és a taraját. Petrezselyemzölddel körbe rakjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »