Vajon sült halfilé grillezett zöldségekkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg tengeri halfilé
- 5 dkg vaj
- 2 db cékla
- 2 db sárgarépa
- 1 db padlizsán
- 2 db kápia paprika
- 2 db paprika
- 3 ek olíva olaj
- frissen őrölt bors
- só
- lime vagy citrom
Elkészítése:
A halat megtisztítom, ha fagyasztott felengedem és a felesleges vizet papírtörlővel felitatom.
A céklát és a répát meghámozom a céklát 1 cm vastag karikára szeletelem a répából ferdén fél cm vastag szeleteket vágok. Padlizsánt 1 cm karikákra vágom, a paprikákat kicsumázom és félbevágom.
Mindent megkenek olajjal, grillrácsra helyezem és a sütő grill fokozatán 40 perc alatt megsütöm. Félidőben megfordítom.
Serpenyőben megforrósítom a vajat és a halakat oldalankét 2 perc alatt készre sütöm.
Tálaláskor a halakat megsózom és ízlés szerint borsot darálok rá, pár csepp citromlével ízesítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »