Túrós tészta törpeharcsa pörkölttel recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg fodros nagy kocka száraz tészta
- 30 dkg túró
- 1 kis pohár tejföl
- törpeharcsa vagy más hal
- vöröshagyma
- olaj
- pirospaprika
- csöves csípős paprika
- 1 paradicsom
- 1 sárga paprika
- bors
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzöm, majd vízzel leöblítem, majd kevés olajjal összedolgozom hogy ne ragadjon össze.
Olajon az apróra vágott hagymát megpárolom, megszórom paprikával, vízzel felengedem, majd beleteszem a halat, a paprikát, paradicsomot, borssal, sóval ízesítem.
Gyorsan elkészül.
A tésztát összekeverem a túróval és a kész harcsapörkölttel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »