Tonhal wrap recept
Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje - 50 gr zabpehely
- víz (kb 150-200 ml)
- só
- édes-nemes fűszerpaprika
- őrölt fekete bors
- (olíva) olaj
- saláta
- tonhal
- paradicsom
- paprika
Elkészítése:
A zabot keverjük össze a tojásfehérjével és vízzel. Fűszerezzük. Pihentessük. (Nálam 1 éjszaka volt) Öntsük fel annyi vízzel, hogy kicsit hígabb legyen mint a palacsinta tészta. Forró serpenyőben pici olíva olajon süssünk minél vékonyabb lepénykét közepes lángon. Halmozzunk rá kevés salátát, paradicsomot, paprikát és tonhalat. Hajtsuk össze és a végét visszahajtva tekerjük körbe alufóliával.
Pihentetés nélküli verzió: turmixoljuk le a zabos keveréket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

