Tonhal wrap recept

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 50 gr zabpehely
- víz (kb 150-200 ml)
- só
- édes-nemes fűszerpaprika
- őrölt fekete bors
- (olíva) olaj
- saláta
- tonhal
- paradicsom
- paprika
Elkészítése:
A zabot keverjük össze a tojásfehérjével és vízzel. Fűszerezzük. Pihentessük. (Nálam 1 éjszaka volt) Öntsük fel annyi vízzel, hogy kicsit hígabb legyen mint a palacsinta tészta. Forró serpenyőben pici olíva olajon süssünk minél vékonyabb lepénykét közepes lángon. Halmozzunk rá kevés salátát, paradicsomot, paprikát és tonhalat. Hajtsuk össze és a végét visszahajtva tekerjük körbe alufóliával.
Pihentetés nélküli verzió: turmixoljuk le a zabos keveréket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »