Töltött halfilé recept

Hozzávalók:
- 30 dkg filézett hal
- 15 dkg spenót
- 3 dkg vaj
- 15 dkg sajt
- 2-3 ek zsemlemorzsa
- egy
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
Elkészítése:
A halat enyhén sózzuk,borsozzuk, olajozott vagy kivajazott tepsiben 15 percig sütjük. Közben a töltelékhez a spenótot a vajon megpároljuk, zúzott fokhagymát adunk hozzá, a zsemlemorzsát beleforgatjuk és sózzuk.Ha langyosra hűlt hozzáadjuk a tojást és kb 5 dkg reszelt sajtot.A tölteléket a halszeletekre kenjük és betakarjuk a maradék sajttal.10 percre visszatesszük a sütőbe.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »