Tengeri halfilé zabpelyhes bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet tengeri halfilé
- 1 db citrom
- 1 cs zabpehely
- só
- finomliszt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A harcsaszeleteket sózzuk és citromlevet csepegtetünk rá. Hagyjuk állni pár percet. A halszeleteket bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd a zabpehelybe forgatjuk. Óvatosan megpaskoljuk, hogy a zabpehely mindenhol takarja, majd bő olajban kisütjük. Párolt rizst és pirított gombát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »