Tengeri halfilé zabpelyhes bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet tengeri halfilé
- 1 db citrom
- 1 cs zabpehely
- só
- finomliszt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A harcsaszeleteket sózzuk és citromlevet csepegtetünk rá. Hagyjuk állni pár percet. A halszeleteket bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd a zabpehelybe forgatjuk. Óvatosan megpaskoljuk, hogy a zabpehely mindenhol takarja, majd bő olajban kisütjük. Párolt rizst és pirított gombát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »