Tengeri halfilé zabpelyhes bundában recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 szelet tengeri halfilé
- 1 db citrom
- 1 cs zabpehely
- só
- finomliszt
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A harcsaszeleteket sózzuk és citromlevet csepegtetünk rá. Hagyjuk állni pár percet. A halszeleteket bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd a zabpehelybe forgatjuk. Óvatosan megpaskoljuk, hogy a zabpehely mindenhol takarja, majd bő olajban kisütjük. Párolt rizst és pirított gombát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.