Tejfölös süllő leves recept

Hozzávalók:
- 25-30 dkg süllő filézve
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál fehér répa
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál csibe zsír
- kakukkfű
- petrezselyem zöldje
- só
- bors
- 1 evőkanál tejföl
Elkészítése:
A zöldségeket felszeljük csíkokra, az apróra vágott hagymával megpirítjuk a csibezsíron. Felöntjük 1 liter vízzel és sózzuk, borsozzuk. Amikor már majdnem puha, akkor mehet bele a halhús, majd a tejföl. 10 perc alatt összefőzzük és fűszerezzük kakukkfűvel, petrezselyemmel. Isteni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »