Tejfölös halfilé recept
Hozzávalók:
- 3 vöröshagyma
- 4 halfilé
- só
- őrölt fekete bors
- fűszerkeverék
- olívaolaj
- 100 g reszelt sajt
- 250 ml tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A vöröshagymát felkarikázzuk, és enyhén kiolajozott tepsibe rakjuk. A halfilét sózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal és fűszerkeverékkel, és a hagymaágyra fektetjük.
Betakarjuk a reszelt sajttal, majd leöntjük a tejföllel, amiben előzőleg elkevertünk egy tojást, és megízesítettük sóval, őrölt fekete borssal.
Alufóliával letakarva előmelegített sütőben kb. 40 percet sütjük, majd levesszük a fóliát, és még 10 percet pirítjuk.
Friss salátával kínáljuk.
Tipp:
https://www.youtube.com/watch?v=BFAunxaMfgc
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

