Tejfölös halfilé recept

Hozzávalók:
- 3 vöröshagyma
- 4 halfilé
- só
- őrölt fekete bors
- fűszerkeverék
- olívaolaj
- 100 g reszelt sajt
- 250 ml tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A vöröshagymát felkarikázzuk, és enyhén kiolajozott tepsibe rakjuk. A halfilét sózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal és fűszerkeverékkel, és a hagymaágyra fektetjük.
Betakarjuk a reszelt sajttal, majd leöntjük a tejföllel, amiben előzőleg elkevertünk egy tojást, és megízesítettük sóval, őrölt fekete borssal.
Alufóliával letakarva előmelegített sütőben kb. 40 percet sütjük, majd levesszük a fóliát, és még 10 percet pirítjuk.
Friss salátával kínáljuk.
Tipp:
https://www.youtube.com/watch?v=BFAunxaMfgc
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »