Spenótos-túrós rakott hal recept

Hozzávalók:-
- 500 g tengeri halfilé
- 250 g túró
- 1 nagy tejföl
- 2 csokor petrezselyem
- 60 dkg friss spenót
- fej fokhagyma
- zöldfűszerek (tárkony, oregánó, kapor)
- só, bors, pár csepp citrom
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg sajt(nekem füstölt volt itthon de bármi jó)
Elkészítése:
A spenótot alaposan megmostam majd puhára főztem, végül vajon megpirítottam az összetört fokhagymát és ezen megpároltam a spenót leveleket. A túrót tejföllel, 2 tojással, a zöldfűszerekkel, petrezselyemmel, fokhagymával sóval, borssal összekevertem. Kivajazott hőálló edénybe leraktam a spenót “ágyat”, majd erre a halakat amiket közben megsóztam, borsoztam és kaporral is megszórtam. Úgy raktam, hogy összeérjenek tehát egy réteget alkottak. Ezután meglocsoltam egy pici citrommal és megint spenótot tettem rá. Erre kanalaztam a túrós masszát majd a reszelt sajtot. Addig sütöttem 200 fokon amíg nem lett ilyen szép a teteje:)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »