Spenótos-túrós rakott hal recept

Hozzávalók:-
- 500 g tengeri halfilé
- 250 g túró
- 1 nagy tejföl
- 2 csokor petrezselyem
- 60 dkg friss spenót
- fej fokhagyma
- zöldfűszerek (tárkony, oregánó, kapor)
- só, bors, pár csepp citrom
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg sajt(nekem füstölt volt itthon de bármi jó)
Elkészítése:
A spenótot alaposan megmostam majd puhára főztem, végül vajon megpirítottam az összetört fokhagymát és ezen megpároltam a spenót leveleket. A túrót tejföllel, 2 tojással, a zöldfűszerekkel, petrezselyemmel, fokhagymával sóval, borssal összekevertem. Kivajazott hőálló edénybe leraktam a spenót “ágyat”, majd erre a halakat amiket közben megsóztam, borsoztam és kaporral is megszórtam. Úgy raktam, hogy összeérjenek tehát egy réteget alkottak. Ezután meglocsoltam egy pici citrommal és megint spenótot tettem rá. Erre kanalaztam a túrós masszát majd a reszelt sajtot. Addig sütöttem 200 fokon amíg nem lett ilyen szép a teteje:)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »