Roston harcsafilé joghurtos salátával recept

Hozzávalók:
- 4 db afrikai harcsafilé
- 1 db kígyó uborka
- 4 db tv paprika
- 4 db paradicsom
- 2 fej lila hagyma
- 3 dl joghurt
- őrölt fehér bors
- 1 cs metélő hagyma
- só
- étolaj
- liszt
Elkészítése:
Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk és összekeverjük. A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk és 10-15 percig hagyjuk állni. A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal. Sóval borssal ízesítjük.
Elkészítés: A harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »