Roston harcsafilé joghurtos salátával recept

Hozzávalók:
- 4 db afrikai harcsafilé
- 1 db kígyó uborka
- 4 db tv paprika
- 4 db paradicsom
- 2 fej lila hagyma
- 3 dl joghurt
- őrölt fehér bors
- 1 cs metélő hagyma
- só
- étolaj
- liszt
Elkészítése:
Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk és összekeverjük. A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk és 10-15 percig hagyjuk állni. A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal. Sóval borssal ízesítjük.
Elkészítés: A harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »