Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ropogós sült hal tartármártással és rizs körettel recept

Ropogós sült hal tartármártással és rizs körettel
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • tetszőleges hal vagy halfilé
    • só, bors

    A tartármártáshoz:

    • 2 ek tejföl
    • ízlés szerinti majonéz
    • ízlés szerinti cukor
    • reszelt sajt
    • Köret: Párolt rizs

    Elkészítése:

    A halat vagy filét sózzuk és borsozzuk, majd olajon mind a két oldalát aranybarnára sütjük. A tartármártáshoz az alapanyagokat összekeverjük. Köretnek a rizst kifőzzük. Tálalást mindenki kreativitása szerint készítheti el.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá