Ropogós sült hal tartármártással és rizs körettel recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- tetszőleges hal vagy halfilé
- só, bors
A tartármártáshoz:
- 2 ek tejföl
- ízlés szerinti majonéz
- ízlés szerinti cukor
- reszelt sajt
- só
- Köret: Párolt rizs
Elkészítése:
A halat vagy filét sózzuk és borsozzuk, majd olajon mind a két oldalát aranybarnára sütjük. A tartármártáshoz az alapanyagokat összekeverjük. Köretnek a rizst kifőzzük. Tálalást mindenki kreativitása szerint készítheti el.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.