Rántott halrudak párolt zöldségekkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg fagyasztott, panírozott halrudak
- 2 sárgarépa
- 1 póréhagyma
- 50 dkg gomba
- 2 dkg vaj
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A répát megpucoljuk és karikákra vágjuk. A póréhagymát szintén karikákra, a gombát szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben vajat hevítünk, rádobjuk a zöldségeket. Sóval, borssal ízesítjük, majd lefedve puhára pároljuk.
A halat fagyottan bő, forró olajban kisütjük, majd a párolt zöldségekkel kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Levesrajongók álomválogatása – 12 tápláló és finom leves, ha valami meleget ennél
A levesek igazi komfortfogások – legyen szó füstölt kolbászos bablevesről,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.04. csütrötök
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »