Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott halrudak párolt zöldségekkel recept

Rántott halrudak párolt zöldségekkel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg fagyasztott, panírozott halrudak
    • 2 sárgarépa
    • 1 póréhagyma
    • 50 dkg gomba
    • 2 dkg vaj
    • őrölt bors

    Elkészítése:

    A répát megpucoljuk és karikákra vágjuk. A póréhagymát szintén karikákra, a gombát szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben vajat hevítünk, rádobjuk a zöldségeket. Sóval, borssal ízesítjük, majd lefedve puhára pároljuk.

    A halat fagyottan bő, forró olajban kisütjük, majd a párolt zöldségekkel kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá