Rántott hal zöldséges rizzsel recept

Hozzávalók:
- 1 kg panírozott tengeri hal (fagyasztott)
- 2 csomag fagyasztott zöldségkeverék (kelbimbó, karfiol, sárgarépa)
- 5 dkg vaj
- 1 bögre rizs
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A halat felengedés nélkül forró olajban arany színűre sütjük.
2,5 dkg vajat hevítünk egy edényben, hozzáadjuk a rizst, kissé megfuttatjuk a vajon, majd felöntjük 2 bögre forró vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön, időnként megkeverve fedő alatt puhára pároljuk.
A maradék vajat egy másik edényben felhevítjük, rátesszük a fagyott zöldségeket. Sózzuk, kevés vizet öntünk alá, és lefedve puhára pároljuk. Ha kész, óvatosan összeforgatjuk a rizzsel, és a hal mellé kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »