Rakott hal recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 csomag pangasius filé
- 6-7 nagyobb szemű burgonya
- 1 nagy pohár tejföl
- fokhagyma
- sajt
- tojás
- pici tej
- majoránna,só, bors
Elkészítése:
A burgonyát felteszem héjában főni! Ha kész meghámozom, felkarikázom és a jénai aljára felsorakoztatom a felét. A nagy halszeleteket 4 részre vágom, fűszerezem és ráfektetem a burgonyaágyra, majd betakarom a maradék burgonyával!
A fokhagymákat összenyomom, elkeverem a tejföllel, a tojással és egy pici tejjel, ráöntöm a rakott halra! A tetejére sajtot reszelek és addig sütöm kb 180°-on amíg meg nem pirul a sajt a tetején!
Sztori:
Unalmas volt a rakott krumpli, feldobtuk hát egy kis hallal!
Először kicsit furcsa volt a hagyományos után, de a második falatnál már követeli a nyelved a harmadikat, negyediket….. :)
Mi már csak így esszük!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.