Rakott hal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag pangasius filé
- 6-7 nagyobb szemű burgonya
- 1 nagy pohár tejföl
- fokhagyma
- sajt
- tojás
- pici tej
- majoránna,só, bors
Elkészítése:
A burgonyát felteszem héjában főni! Ha kész meghámozom, felkarikázom és a jénai aljára felsorakoztatom a felét. A nagy halszeleteket 4 részre vágom, fűszerezem és ráfektetem a burgonyaágyra, majd betakarom a maradék burgonyával!
A fokhagymákat összenyomom, elkeverem a tejföllel, a tojással és egy pici tejjel, ráöntöm a rakott halra! A tetejére sajtot reszelek és addig sütöm kb 180°-on amíg meg nem pirul a sajt a tetején!
Sztori:
Unalmas volt a rakott krumpli, feldobtuk hát egy kis hallal!
Először kicsit furcsa volt a hagyományos után, de a második falatnál már követeli a nyelved a harmadikat, negyediket….. :)
Mi már csak így esszük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »