Rakott hal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag pangasius filé
- 6-7 nagyobb szemű burgonya
- 1 nagy pohár tejföl
- fokhagyma
- sajt
- tojás
- pici tej
- majoránna,só, bors
Elkészítése:
A burgonyát felteszem héjában főni! Ha kész meghámozom, felkarikázom és a jénai aljára felsorakoztatom a felét. A nagy halszeleteket 4 részre vágom, fűszerezem és ráfektetem a burgonyaágyra, majd betakarom a maradék burgonyával!
A fokhagymákat összenyomom, elkeverem a tejföllel, a tojással és egy pici tejjel, ráöntöm a rakott halra! A tetejére sajtot reszelek és addig sütöm kb 180°-on amíg meg nem pirul a sajt a tetején!
Sztori:
Unalmas volt a rakott krumpli, feldobtuk hát egy kis hallal!
Először kicsit furcsa volt a hagyományos után, de a második falatnál már követeli a nyelved a harmadikat, negyediket….. :)
Mi már csak így esszük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »