Rakott hal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag pangasius filé
- 6-7 nagyobb szemű burgonya
- 1 nagy pohár tejföl
- fokhagyma
- sajt
- tojás
- pici tej
- majoránna,só, bors
Elkészítése:
A burgonyát felteszem héjában főni! Ha kész meghámozom, felkarikázom és a jénai aljára felsorakoztatom a felét. A nagy halszeleteket 4 részre vágom, fűszerezem és ráfektetem a burgonyaágyra, majd betakarom a maradék burgonyával!
A fokhagymákat összenyomom, elkeverem a tejföllel, a tojással és egy pici tejjel, ráöntöm a rakott halra! A tetejére sajtot reszelek és addig sütöm kb 180°-on amíg meg nem pirul a sajt a tetején!
Sztori:
Unalmas volt a rakott krumpli, feldobtuk hát egy kis hallal!
Először kicsit furcsa volt a hagyományos után, de a második falatnál már követeli a nyelved a harmadikat, negyediket….. :)
Mi már csak így esszük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »