Rakott hal

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 csomag pangasius filé
  • 6-7 nagyobb szemű burgonya
  • 1 nagy pohár tejföl
  • fokhagyma
  • sajt
  • tojás
  • pici tej
  • majoránna,só, bors

Elkészítése:

A burgonyát felteszem héjában főni! Ha kész meghámozom, felkarikázom és a jénai aljára felsorakoztatom a felét. A nagy halszeleteket 4 részre vágom, fűszerezem és ráfektetem a burgonyaágyra, majd betakarom a maradék burgonyával!

A fokhagymákat összenyomom, elkeverem a tejföllel, a tojással és egy pici tejjel, ráöntöm a rakott halra! A tetejére sajtot reszelek és addig sütöm kb 180°-on amíg meg nem pirul a sajt a tetején!

Sztori:

Unalmas volt a rakott krumpli, feldobtuk hát egy kis hallal!

Először kicsit furcsa volt a hagyományos után, de a második falatnál már követeli a nyelved a harmadikat, negyediket….. :)

Mi már csak így esszük!