Rácz ponty kicsit másképp recept

Hozzávalók:
- 60-70 dkg krumpli
- 6 szelet ponty
- 2 db paprika,
- 2 db paradicsom
- 1 fej hagyma
- 1 pohár tejföl
- 1 pohár kefir vagy joghurt
- kapor,só bors,kevés olaj
Elkészítése:
Először a krumplit héjastól sós vízben feltesszük főni,közben a halszeleteket sózzuk,borsozzuk,lisztbe forgatjuk és kevés olajos elősütjük. A megfőtt krumplit egy kiolajozott sütőedénybe kezdjük felkarikázni. Egy sor után meglocsoljuk egy kevés olajjal,rászórjuk a felszeletelt hagyma felét egy paprikát és egy paradicsomot is rászelünk,folytatjuk a következő sorral ugyanígy. A tetejére rakjuk az elősütött halakat,melyet leöntünk a tejföl,kefir , kapor keverékével és kb fél óra alatt készre sütjük. Nekünk bejön ez a lecsós,kapros keverék.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »