Rácponty recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg pontyfilé
- 5 dkg zsír
- 15 dkg füstölt szalonna
- 10 dkg hagyma
- 3 db zöldpaprika
- 3 db paradicsom
- 1 ek liszt
- 3 dl tejföl
- 1 kg nyers burgonya
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése:
A tepsit zsírral kikenjük, aljára karikára vágott főtt burgonyát teszünk, ráhelyezzük a hal szeleteket, arra a vékonyra szelt szalonna szeleteket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával.
Beborítjuk hagyma, paprika, és paradicsom karikákkal, megöntözzük olvasztott zsírral, és forró sütőbe tesszük. 15 perc sütés után meglocsoljuk a liszttel elkevert tejföllel, és pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »