Rácponty recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 dkg pontyfilé
- 5 dkg zsír
- 15 dkg füstölt szalonna
- 10 dkg hagyma
- 3 db zöldpaprika
- 3 db paradicsom
- 1 ek liszt
- 3 dl tejföl
- 1 kg nyers burgonya
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése:
A tepsit zsírral kikenjük, aljára karikára vágott főtt burgonyát teszünk, ráhelyezzük a hal szeleteket, arra a vékonyra szelt szalonna szeleteket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával.
Beborítjuk hagyma, paprika, és paradicsom karikákkal, megöntözzük olvasztott zsírral, és forró sütőbe tesszük. 15 perc sütés után meglocsoljuk a liszttel elkevert tejföllel, és pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.