Pontypörkölt túrós tésztával recept
Hozzávalók:
- ponty filézve
- vöröshagyma
- olaj
- pirospaprika
- csípős paprika
- hal fűszer
- só
- paprika
- paradicsom
- oregánó
- őrölt bors
- vörösbor
Elkészítése:
A pontyot feldaraboltam, halfűszerrel bedörzsöltem, fél órát hagytam, hogy álljon. Pörköltalapot készítettem a hozzávalókból.
Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam, olajon átfuttattam, és rátettem a haldarabokat. Fűszereztem és a többi hozzávalókkal készre főztem.
A bort, a piros paprikát és az oregánót a főzés vége felé tettem rá.
Túrós tésztával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

