Ponty ragu recept
Hozzávalók:
- egy 1 kg ponty
- 20 dkg leveszöldség
- 5 dkg vaj
- 1 dl fehérbor
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga - só
- 1 csokor petrezselyemzöld
- citromlé
Elkészítés:
A vajban megpirítjuk a megtisztított, karikákra vágott zöldséget, és a kétujjnyi széles, ujjnyi hosszú szeletekre vágott halat belerakjuk. Megsózzuk, a bort ráöntjük, és lefedve 15-20 percig pároljuk. Ekkor a tejfölt simára keverjük a tojássárgával, a citromlével, egy kevés sóval, majd a tűzről levett halra öntjük, és finomra vágott petrezselyemzölddel hintjük meg a tetejét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

