Petrezselymes tonhal recept

Hozzávalók:
- 80 dkg tonhal
- 1 evőkanál olaj
- 5 dkg vaj
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- 2 csokor petrezselyemzöld
- citromlé
Elkészítés:
A felengedett tonhalból tenyérnyi szeleteket vágunk, és megolajozott alufólia darabokra fektetjük őket úgy, hogy mindegyik fóliába majd egy szeletet csomagolhassunk. Mindegyiket megsózzuk, megvajazzuk,a citromlével meglocsoljuk, és a nagyon finomra vágott fokhagymát rászórjuk. Végül összevagdossuk a zöldpetrezselymet, gazdagon meghintjük vele a halszeleteket, és a fóliát összehajtva a sütőben 15-20 percig sütjük. Párolt zöldségféle vagy parajpüré illik hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »