Parajos gnocci, grillezett lazaccal recept
Hozzávalók:
- 500 g paraj
- 2 dl főzőtejszín
- gnocchi
- 5 hagyma
- só
- bors
- szerecsendió
- fokhagyma
- 1 citrom
- lazac filé
Elkészítése:
Serpenyőben a finomra vágott 5 hagymát megfuttatom kevés olajon. Ráteszem a felcsíkozott parajt (spenót) ezt is megfuttatom, sózom, borsozom. Szerecsendió-t egy csipetnyit, fél zúzott fokhagymát teszek rá. Bele teszek 1 marék gnoccit, főzőtejszínnel felöntöm és visszaforralom. A gnocci 3 perc alatt kész a főzőtejszínben, magába szívja és kellemesen krémes lesz, citrom lével ízesítem pluszba. Lazacfilét besózom, bőrét leveszem, és mind a 4 oldalát kevés olajon megsütöm. 3-3 percig oldalanként, félre teszem, hogy kihúzza magát. Kitálalom a gnocchit öblös tányérba, reszelek rá füstölt sajtot, lazacot rá helyezem. Jó étvágyat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

