Medvehagymás, fűszeres pisztráng recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 közepes pisztráng
- 1 citrom
- 3-4 ek olívaolaj
- 1 csokor medvehagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 3-4 ág rozmaring
- 2 ág kakukkfű
- só
- bors
Elkészítése:
A megtisztított halakat sózzuk, borsozzuk. A citromot karikára vágjuk. A zöldfűszereket elfelezzük, és a citrom karikákkal együtt a pisztrángok hasüregébe tesszük.
Tűzálló tálba tesszük a halakat, megöntözzük az olívaolajjal, és lefedve, előmelegített sütőben, 180 fokon (légkeverés) kb. 20 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és ha kell, pár percig pirítjuk. Párolt zöldségekkel kínáljuk.
Tipp:
Pillanatok alatt elkészíthető, egészséges étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »