Medvehagymás, fűszeres pisztráng recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 közepes pisztráng
- 1 citrom
- 3-4 ek olívaolaj
- 1 csokor medvehagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 3-4 ág rozmaring
- 2 ág kakukkfű
- só
- bors
Elkészítése:
A megtisztított halakat sózzuk, borsozzuk. A citromot karikára vágjuk. A zöldfűszereket elfelezzük, és a citrom karikákkal együtt a pisztrángok hasüregébe tesszük.
Tűzálló tálba tesszük a halakat, megöntözzük az olívaolajjal, és lefedve, előmelegített sütőben, 180 fokon (légkeverés) kb. 20 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és ha kell, pár percig pirítjuk. Párolt zöldségekkel kínáljuk.
Tipp:
Pillanatok alatt elkészíthető, egészséges étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »