Medvehagymás, fűszeres pisztráng recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 közepes pisztráng
- 1 citrom
- 3-4 ek olívaolaj
- 1 csokor medvehagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 3-4 ág rozmaring
- 2 ág kakukkfű
- só
- bors
Elkészítése:
A megtisztított halakat sózzuk, borsozzuk. A citromot karikára vágjuk. A zöldfűszereket elfelezzük, és a citrom karikákkal együtt a pisztrángok hasüregébe tesszük.
Tűzálló tálba tesszük a halakat, megöntözzük az olívaolajjal, és lefedve, előmelegített sütőben, 180 fokon (légkeverés) kb. 20 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és ha kell, pár percig pirítjuk. Párolt zöldségekkel kínáljuk.
Tipp:
Pillanatok alatt elkészíthető, egészséges étel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.