Medvehagymás, fűszeres pisztráng recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 közepes pisztráng
- 1 citrom
- 3-4 ek olívaolaj
- 1 csokor medvehagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 3-4 ág rozmaring
- 2 ág kakukkfű
- só
- bors
Elkészítése:
A megtisztított halakat sózzuk, borsozzuk. A citromot karikára vágjuk. A zöldfűszereket elfelezzük, és a citrom karikákkal együtt a pisztrángok hasüregébe tesszük.
Tűzálló tálba tesszük a halakat, megöntözzük az olívaolajjal, és lefedve, előmelegített sütőben, 180 fokon (légkeverés) kb. 20 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és ha kell, pár percig pirítjuk. Párolt zöldségekkel kínáljuk.
Tipp:
Pillanatok alatt elkészíthető, egészséges étel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »