Londoni halszelet recept
 
                            Hozzávalók:
- 80 dkg fagyasztott tengeri hal
- diónyi vaj
- 3 kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 1 kiskanál liszt
- tej
- só
- őrölt bors
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A vajat felolvasztjuk, a felolvadt, megborsozott halszeleteket ráfektetjük, egy kevés tej és víz keverékét öntjük alá, és alufóliával befedve, a sütőben kb. 20 percig sütjük. A kemény tojásokat apróra vágjuk, a tejföllel meg a liszttel összekeverjük, sűrűre forraljuk, a halra öntjük, jól átforrósítjuk, és a megvagdalt petrezselyemzöldet a tetejére hintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

