Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Léhűtő hekkfilé recept

Léhűtő hekkfilé
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
13 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 hekkfilé
    • 4 ek fűszeres kukoricaolaj + 2 ek a sütéshez
    • 0,5 citrom leve
    • ízlés szerint só
    • frissen őrölt színes bors

    Elkészítése:

    A halszeleteket meleg víz alatt lemossuk – nem olvasztottam ki -, sóval, borssal megszórjuk, majd megkenjük szeletenként 1-1 ek kukoricaolajjal.

    A maradék (2 ek) olajat egy grillserpenyőben felforrósítjuk. A halszeleteket rátesszük, meglocsoljuk a citrom levével, és 6-8 percet hagyjuk párolódni, majd öntsünk le a levéből, és hirtelen megsütjük mindkét oldalát.

    Ízlés szerint salátával, sült krumplival, vagy párolt rizzsel, forrón tálaljuk.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá