Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lazacfilé mustármártással recept

Lazacfilé mustármártással
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet füstölt lazac
    • 4 ek juharszirup
    • 2 ek olívaolaj
    • 5 dkg vaj
    • 2 ek mustár
    • 2,5 dl tejszín

    Elkészítése:

    A füstölt lazacszeleteket kenjük meg a juharsziruppal. Egy serpenyőben hevítsünk olajat és erős tűzön pirítsuk meg a halak mindkét oldalát. Tegyük félre és tartsuk melegen.

    A visszamaradt olajhoz adjuk hozzá a vajat, valamint a mustárt és pirítsuk meg. Öntsük fel tejszínnel, sózzuk és 1-2 perces forralással mártás sűrűségűre főzzük.

    A halat a mártással és párolt rizzsel kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá