Kapros sült pangasius recept
Hozzávalók:
- pangasius szeletek
- 2 nagy répa
- 2 nagy zöldség
- 1 nagy zeller
- uborka
- joghurt
- kapros saláta öntet
- friss kapor
- só
- színes bors
- szárított fokhagymapor
- halfűszer
- olaj
- natúr joghurt
Elkészítése:
A zöldségeket egyforma kockára vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, szárított fokhagymával beszórjuk, meglocsoljuk kb egy evőkanál olajjal és jól összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe egyengetjük, előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
A halat sózzuk, halfűszerrel, fokhagymaporral beszórjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, etejére apróra vágott kaprot szórunk, pici olajjal meglocsoljuk, majd sütőben készre sütjük.
Az uborkát kockára vágjuk, a joghurtot összekeverjük a kapros öntettel, pici citromlével, sóval és jól összekeverjük, majd tálalásig hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »


