Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapros-citromos sült hal recept

Kapros-citromos sült hal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg halfilé (hekk, pangasius, lazac, bármilyen hal)
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1/2 kg krumpli
    • 3 dl joghurt
    • bors
    • kapor
    • 1/2 citrom

    Elkészítése: A krumplit megmossuk, héjában megfőzzük, megpucoljuk és karikára vágva lerakjuk egy kivajazott tepsibe. A tetejére vékony karikára vágott hagyma kerül.
    A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, rátesszük a krumplira.
    A joghurtba sót, kaprot pici citromlevet teszünk, majd ezzel leöntjük a halat és a krumplit. A tetejére vékonyra vágott citromkarikákat teszünk.
    180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
    Könnyű, gyors ebéd vagy vacsora.
    Jó étvágyat! =)

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá