Kapros-citromos sült hal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg halfilé (hekk, pangasius, lazac, bármilyen hal)
- 1 fej vöröshagyma
- 1/2 kg krumpli
- 3 dl joghurt
- só
- bors
- kapor
- 1/2 citrom
Elkészítése: A krumplit megmossuk, héjában megfőzzük, megpucoljuk és karikára vágva lerakjuk egy kivajazott tepsibe. A tetejére vékony karikára vágott hagyma kerül.
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, rátesszük a krumplira.
A joghurtba sót, kaprot pici citromlevet teszünk, majd ezzel leöntjük a halat és a krumplit. A tetejére vékonyra vágott citromkarikákat teszünk.
180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
Könnyű, gyors ebéd vagy vacsora.
Jó étvágyat! =)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »