Kapros-citromos sült hal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg halfilé (hekk, pangasius, lazac, bármilyen hal)
- 1 fej vöröshagyma
- 1/2 kg krumpli
- 3 dl joghurt
- só
- bors
- kapor
- 1/2 citrom
Elkészítése: A krumplit megmossuk, héjában megfőzzük, megpucoljuk és karikára vágva lerakjuk egy kivajazott tepsibe. A tetejére vékony karikára vágott hagyma kerül.
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, rátesszük a krumplira.
A joghurtba sót, kaprot pici citromlevet teszünk, majd ezzel leöntjük a halat és a krumplit. A tetejére vékonyra vágott citromkarikákat teszünk.
180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
Könnyű, gyors ebéd vagy vacsora.
Jó étvágyat! =)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »