Káposztás halleves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg. savanyú káposzta
- 10 dkg. húsos szalonna
- 3 babérlevél
- 1 mk. tárkony
- 1 mk. sáfrány
- 1 dl. tejföl
- 2 dkg. liszt
- 50 dkg. pontyszelet
Recept: Az apróra vágott szalonna zsírjára tesszük a káposztát, és felöntjük 1.5 liter vízzel. Beletesszük a babérlevelet, sót kicsi erős paprikát, és 50percig főzzük. Ha szükséges pótoljuk a vizet. Hozzáadjuk a tárkonyt, a sáfrányt, és a tejfölben elkevert liszttel behabarjuk. Beletesszük a halszeleteket és 10 percig főzzük. Tejföllel a tetején tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.