Joghurtos cápaharcsa recept
Hozzávalók:
- 1000 g cápaharcsa
- 300 g fehér joghurt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 gerezd fokhagyma
- 150 g reszelt sajt
- só
- őrölt bors
- grill fűszerkeverék grill
- olívaolaj
Elkészítése:
A filézett cápaharcsa szeleteket megszórjuk sóval, fűszerkeverékkel. Egy sütőtálat enyhén kikenünk olajjal és berakjuk a halszeleteket.
A joghurtokat keverjük össze a tojásokkal, sózzuk meg, ízesítsük meg őrölt borssal, zúzott fokhagymával, majd öntsük le a halszeleteket. Megszórjuk reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 30-35 percet sütjük.
Főtt krumplival, rizzsel, salátával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »


