Harcsapaprikás túrógaluskával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg harcsafilé
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1/2 paradicsom
- 4 karika paprika (nálam most kápia)
- só
- bors
- 1 dl tejföl
- őrölt paprika
Galuskához:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg túró
- 2 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
- só
Elkészítése:
A hagymákat, a paradicsomot, a paprikát kevés zsiradékon megfonnyasztom, sózom, borsozom, paprikázom, majd kevés vízzel felengedem. Jó sűrű alapot készítek. A halat kockára vágom és amikor jól megfőtt a hagyma, akkor beleteszem és felengedem 3 dl vízzel. Kb 20 percig főzöm, majd a tejföllel behabarom.
A galuskához a tojást 1 dl vízzel elkeverem és hozzáadom az áttört túrót. Liszttel nokedlitésztát készítek és sós, olajos, forró vízbe szaggatom és kifőzöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »