Harcsacsíkok bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg bőr nélküli afrikai harcsafilé
- 15 dkg csiperkegomba
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 7-8 evőkanál liszt
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- 1 citrom leve
- bő olaj a sütéshez
Elkészítése:
A harcsát ujjnyi csíkokra vágom, sózom, borsozom, meglocsolom a citrom levével és 20 percet pihentetem.
A gombát, hagymát, petrezselymet finomra vágom, majd a tojással és a liszttel palacsintatészta-sűrűségű masszává dolgozom (sót, borsot ebbe is teszek).
A halcsíkokat lisztbe forgatom, utána a sűrű gombás masszába is megforgatom és forró olajban pár perc alatt készre sütöm.
Köretként a hagymás-majonézes krumplisaláta, a rizibizi vagy akár a sült krumpli is passzol hozzá.
A harcsacsíkok bundában kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 13 g
Szénhidrát: 8 g
Zsír: 13 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »