Haltorta recept
Hozzávalók:
- 1 kg keményebb húsú hal pl: busa
- 1 cs újhagyma
- 1 cs petrezselyem
- 2 dl főzőtejszín
- 10 dkg rizs
- 2 evőkanál halfűszer
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 dl víz
- só
- bors
- 2 cs bacon
- 2 citrom
Elkészítése:
A halat megtisztítom és kb 2cm-es kockákra vágom. Egy tálba teszem a halat hozzákeverem a felaprított a petrezselymet, az újhagymát a rizst a főzőtejszínt a tojást és a fűszereket. Összekeverem és a baconnal kibélelt formába öntöm a keveréket. A tetejét befedem a maradék baconnel (én felkockáztam mert kevés maradt)a végén a felszeletelt citromkarikákkal díszítem.
40 perc alatt 190 fokon készre sütöm, citrom szeletekkel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

