Haltorta recept

Hozzávalók:
- 1 kg keményebb húsú hal pl: busa
- 1 cs újhagyma
- 1 cs petrezselyem
- 2 dl főzőtejszín
- 10 dkg rizs
- 2 evőkanál halfűszer
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl víz
- só
- bors
- 2 cs bacon
- 2 citrom
Elkészítése:
A halat megtisztítom és kb 2cm-es kockákra vágom. Egy tálba teszem a halat hozzákeverem a felaprított a petrezselymet, az újhagymát a rizst a főzőtejszínt a tojást és a fűszereket. Összekeverem és a baconnal kibélelt formába öntöm a keveréket. A tetejét befedem a maradék baconnel (én felkockáztam mert kevés maradt)a végén a felszeletelt citromkarikákkal díszítem.
40 perc alatt 190 fokon készre sütöm, citrom szeletekkel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »