Halropogós recept
Elkészítés:
A felengedett, szeletekre szedett halat ecetes-sós-babérleveles vízben megfőzzük, majd lecsurgatjuk, és a halból kiszedjük az esetleg benne rejtőző szálkákat. A vajból, a lisztből és a tejből sűrű besamelt főzünk, a tűzről levéve beletesszük az olajos hagymán megpárolt gombát, a tojásokat, a halat, sót és egy csipet szerecsendiót. Vizes kézzel hosszúkás kroketteket formálunk a masszából, és a szokásos módon bepanírozva, bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük. Kitűnő hozzá a gombamártás.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

