Halropogós recept

Elkészítés:
A felengedett, szeletekre szedett halat ecetes-sós-babérleveles vízben megfőzzük, majd lecsurgatjuk, és a halból kiszedjük az esetleg benne rejtőző szálkákat. A vajból, a lisztből és a tejből sűrű besamelt főzünk, a tűzről levéve beletesszük az olajos hagymán megpárolt gombát, a tojásokat, a halat, sót és egy csipet szerecsendiót. Vizes kézzel hosszúkás kroketteket formálunk a masszából, és a szokásos módon bepanírozva, bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük. Kitűnő hozzá a gombamártás.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »