Halpástétom recept

Hozzávalók:
- 1-2 doboz olajos hal
- 1 doboz tejföl
- 1ek.mustár
- 1 ek. majonéz
- 1-2 db savanyú alma
- citromlé,bors
Elkészítése:
Az olajos hal levét leöntjük, villával megnyomkodjuk. Az almát lereszeljük és egy fél citrom levét ráfacsarjuk.
Egy tálba összekeverjük a mustárt, tejfölt, majonézt, csipet borsot, majd hozzáadjuk, a halat, és az almát, és az egészet jól összekeverjük. 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »