Halpástétom recept

Hozzávalók:
- 1-2 doboz olajos hal
- 1 doboz tejföl
- 1ek.mustár
- 1 ek. majonéz
- 1-2 db savanyú alma
- citromlé,bors
Elkészítése:
Az olajos hal levét leöntjük, villával megnyomkodjuk. Az almát lereszeljük és egy fél citrom levét ráfacsarjuk.
Egy tálba összekeverjük a mustárt, tejfölt, majonézt, csipet borsot, majd hozzáadjuk, a halat, és az almát, és az egészet jól összekeverjük. 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »