Halpástétom recept
Hozzávalók:
- 1-2 doboz olajos hal
- 1 doboz tejföl
- 1ek.mustár
- 1 ek. majonéz
- 1-2 db savanyú alma
- citromlé,bors
Elkészítése:
Az olajos hal levét leöntjük, villával megnyomkodjuk. Az almát lereszeljük és egy fél citrom levét ráfacsarjuk.
Egy tálba összekeverjük a mustárt, tejfölt, majonézt, csipet borsot, majd hozzáadjuk, a halat, és az almát, és az egészet jól összekeverjük. 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

