Halpástétom

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Halpástétom

Hozzávalók:

  • 1-2 doboz olajos hal
  • 1 doboz tejföl
  • 1ek.mustár
  • 1 ek. majonéz
  • 1-2 db savanyú alma
  • citromlé,bors

Elkészítése:
Az olajos hal levét leöntjük, villával megnyomkodjuk. Az almát lereszeljük és egy fél citrom levét ráfacsarjuk.
Egy tálba összekeverjük a mustárt, tejfölt, majonézt, csipet borsot, majd hozzáadjuk, a halat, és az almát, és az egészet jól összekeverjük. 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk.