Halleves recept

Hozzávalók:
- 4 szelet ponty
- 0,5 kg hal tej és hal ikra
- 0,5 kg francia saláta alap
- 1 db vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 tk halfűszer keverék,
- só
- 1ek étolaj
Elkészítése:
A hal szeleteket, a belsőségeket besózzuk és halfűszer keverékkel is megszórjuk, majd félre tesszük.
A hagymákat megtisztítjuk és felaprítjuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzá adjuk a francia saláta alapot és ezt is egy kicsit sütjük, hogy szép színe legyen a levesnek.
Felöntjük vízzel, és ha forr beletesszük a hal szeleteket és a belsőségeket is.
Kb. negyed óra alatt megfő az hal és már tálalhatjuk is.
Tipp:
A halból nem csak halászlé főzhető!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »