Halleves recept

Hozzávalók:
- 4 szelet ponty
- 0,5 kg hal tej és hal ikra
- 0,5 kg francia saláta alap
- 1 db vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 tk halfűszer keverék,
- só
- 1ek étolaj
Elkészítése:
A hal szeleteket, a belsőségeket besózzuk és halfűszer keverékkel is megszórjuk, majd félre tesszük.
A hagymákat megtisztítjuk és felaprítjuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzá adjuk a francia saláta alapot és ezt is egy kicsit sütjük, hogy szép színe legyen a levesnek.
Felöntjük vízzel, és ha forr beletesszük a hal szeleteket és a belsőségeket is.
Kb. negyed óra alatt megfő az hal és már tálalhatjuk is.
Tipp:
A halból nem csak halászlé főzhető!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »