Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Halgulyás recept

Halgulyás
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 kg hal vegyesen (kárász, keszeg, törpeharcsa, ponty)
    • 2 fej vöröshagyma
    • olaj
    • 3 répa
    • 1 petrezselyem gyökér
    • 5 kisebb burgonya
    • őrölt pirospaprika
    • 2 halászlé kocka
    • tarhonya
    • víz

    Elkészítése:

    A meghámozott és kockára vágott hagymát olajon megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, a halászlé kockákat, és elkezdjük főzni.

    Amikor a zöldségek majdnem megfőttek, a levesbe tesszük a felszeletelt halat és a tarhonyát. Kb. 15-20 perc alatt készre főzzük a levest. Ízlés szerint sózzuk.

    A halgulyás kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 79 kcal
    Fehérje: 5 g
    Szénhidrát: 6 g
    Zsír: 4 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá