Halgulyás recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 kg hal vegyesen (kárász, keszeg, törpeharcsa, ponty)
- 2 fej vöröshagyma
- olaj
- 3 répa
- 1 petrezselyem gyökér
- 5 kisebb burgonya
- őrölt pirospaprika
- 2 halászlé kocka
- tarhonya
- víz
- só
Elkészítése:
A meghámozott és kockára vágott hagymát olajon megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, a halászlé kockákat, és elkezdjük főzni.
Amikor a zöldségek majdnem megfőttek, a levesbe tesszük a felszeletelt halat és a tarhonyát. Kb. 15-20 perc alatt készre főzzük a levest. Ízlés szerint sózzuk.
A halgulyás kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 79 kcal
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 6 g
Zsír: 4 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 6 g
Zsír: 4 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.