Halfilé sajtbundában recept

Hozzávalók:
- 20 dkg halfilé
- 1 pohár tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS kettéválasztva
- 2 kanál mustár
- só, bors
- 15 dkg sajt kis kockákra vágva
- citrom leve
Elkészítése:
Tojás sárgáját a mustárral,tejföllel,fűszerekkel összekeverjük.
Tojás fehérjét habbá verjük,majd belekeverjük a tojásos tejfölös, mustáros masszába a sajt kockákkal együtt.Halat kevés olajon átsütjük, jénaiba vagy tepsibe fektetjük és ráöntjük a masszát.15-20 percig 180 fokon sütjük.
Akkor jó, ha kezd barnulni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »