Halfilé sajtbundában recept

Hozzávalók:
- 20 dkg halfilé
- 1 pohár tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS kettéválasztva
- 2 kanál mustár
- só, bors
- 15 dkg sajt kis kockákra vágva
- citrom leve
Elkészítése:
Tojás sárgáját a mustárral,tejföllel,fűszerekkel összekeverjük.
Tojás fehérjét habbá verjük,majd belekeverjük a tojásos tejfölös, mustáros masszába a sajt kockákkal együtt.Halat kevés olajon átsütjük, jénaiba vagy tepsibe fektetjük és ráöntjük a masszát.15-20 percig 180 fokon sütjük.
Akkor jó, ha kezd barnulni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »