Halászlé recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagy ponty
Alaplébe:
- törpeharcsa
- ponty feje
- keszeg
- kárász,többféle apró hal
- 1nagy fej vöröshagyma
- bors
- babérlevél
- pirospaprika
- 1 sűrített paradicsom konzerv
- vörös bor
- olaj
- csípős paprika
- só
Elkészítése:
A pontyot felszeletelem,patkó alakúra,sózom,borsozom. (legalább 2 órát álljon a fűszerben) A fazékba felteszem főni az apró halakat,fejét,só,bors,babérlevél,a vöröshagymát felaprítva, 3 ek pirospaprikát,csípős paprikát,konzervet. Amikor megfőtt,leszűröm,a halakat kiszálkázom és átpasszírozom. A leszűrt hallevet visszateszem a gázra,beleadagolom a átpasszírozott halat,teszek bele 1 ek étolajat,1,5 dl vörösbort és végül a pontyszeleteket. Pár percig főzöm és kész.
Sztori: A férjem nagy HO-Hó.
Ő fogja a halakat,konyha készre adja főzésre vagy sütésre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Levesrajongók álomválogatása – 12 tápláló és finom leves, ha valami meleget ennél
A levesek igazi komfortfogások – legyen szó füstölt kolbászos bablevesről,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.04. csütrötök
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »