Halászlé recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagy ponty
Alaplébe:
- törpeharcsa
- ponty feje
- keszeg
- kárász,többféle apró hal
- 1nagy fej vöröshagyma
- bors
- babérlevél
- pirospaprika
- 1 sűrített paradicsom konzerv
- vörös bor
- olaj
- csípős paprika
- só
Elkészítése:
A pontyot felszeletelem,patkó alakúra,sózom,borsozom. (legalább 2 órát álljon a fűszerben) A fazékba felteszem főni az apró halakat,fejét,só,bors,babérlevél,a vöröshagymát felaprítva, 3 ek pirospaprikát,csípős paprikát,konzervet. Amikor megfőtt,leszűröm,a halakat kiszálkázom és átpasszírozom. A leszűrt hallevet visszateszem a gázra,beleadagolom a átpasszírozott halat,teszek bele 1 ek étolajat,1,5 dl vörösbort és végül a pontyszeleteket. Pár percig főzöm és kész.
Sztori: A férjem nagy HO-Hó.
Ő fogja a halakat,konyha készre adja főzésre vagy sütésre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »