Gombás pontypaprikás recept

Hozzávalók:
- 80 dkg. pontyfilé
- 1 fej hagyma
- 1-1 zöldpaprika, paradicsom
- 5 dkg. vaj
- 1 dl. tejföl
- 1 halászlé kocka
- só, pirospaprika
Elkészítése: A kockára vágott hagymát aranysárgára sütjük a vajon, majd megszórjuk pirospaprikával. A felszelt gombát a darabokra vágott paprikával, paradicsommal megpároljuk. A halászlé kockát 2 dl. vízbe felforraljuk, a tejföllel csomómentesre keverve a gombára öntjük. Jól összekeverjük, és hozzáadjuk az előzőleg besózott nagy kockára vágott halhúst. Rázogatva 10-15 percig főzzük. Forró galuskával vagy főtt burgonyával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »